perjantai 10. joulukuuta 2010

Lusmulusmu

Uskonnon tunnilla. Tulin juuri Zanzista syömästä hyvää katkarapupastaa. Myöhästyimme vain pari minuuttia, joten kukaan ei edes huomannut sitä. Tällä hetkellä kuuntelen Kirpun esitystä Oriveden seurakunnasta. Itselläni, siskollani ja Bulbasaurilla on vasta melkein viimeinen. Neulon samalla myös Ålle pipoa. Vaihtelevan pinkkiä, johon tulee iso tupsu.

Otsikko tulee siitä mistö aijon kirjoittaa, lusmuista ja lusmuamisesta. Viime viikonloppuna kun oli valmennusta en jaksanut oikein olla tunneilla. Viimeisen skippasin kokonaan, koska en edes tajunnut että se alkaa. Sitten oli maanantai ja tiistai vapaata. Olen itse ollut tunneilla koko viikon. Ystäväni ovat lusmunnut melkein koko kaksi päivää. Heillä on ollut huono olo, kuumetta, pääkipeänä tai sitten ei vain ole jaksanut.
Loppujen lopuksi sillä ei ole mitään seksuaalista merkitystä. Tylsäähän vähän on vain "yksin" istua tunnilla. Mutta eihän sille mitään voi, jos on kipeänä. Se vain vähän tympii kuin muut pystyvätvain jäämään pois ja itse en pysty. Rupeaa ahdistamaan. Ihan hassua. Perjaatteessa siinä ei ole mitään järkeä. Ehkä on ihan hyvä, että käy tunneilla vaikkei aina jaksaisikaan. Oppii jotain ja pärjää paremmin koulussa.

Ajattelin rupeavani kirjoittamaan tänne useammin. Ainakin kerran viikossa, mielummin useammin.
Hiroguza.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti