torstai 23. joulukuuta 2010

Hyvää joulua!

Huomenna on jouluaatto, vaikkei tunnukkaan yhtään siltä. Olen ollut vasta neljä päivää kotona ja ei ole ollut niin kiire kuin yleensä. Oikeastaan on jouluinen fiilis. On lahjoja, ruokaa ja kuusi ja koristeita ympäri taloa. Huomenna kuusen koristelua, suklaata, lahjoja, sauna, kävely, kaakaota ja Lumiukko.

Olen neulonut yhdet villasukat jo tälle lomaa. Ajattelin tehdä ainakin yhdet vielä. Haluasin tehdä niistä pinkki-harmaa-ruskeat raidalliset, mutta harmaa ja ruskea lanka on Päivölässä. Ehkä voin ostaa uuttakin lankaa, mutta sitten jää turhaa lankaa. Ainahan nekin saa käytettyä vaikka seuraaviin sukkiin, jotka voisin vaihteeksi sitten tehdä itselleni.

Joululoma on liian lyhyt. Vain kolme viikkoa. Ensimmäinen viikko menee jouluun, toisella ja kolmannella pitäisi lukea psykologiaa, käydä mökillä ja Raahessa ja ehkä Jz:lla. Niin ja olla kotona perheen kanssa. Melkein aika riittää...Ehkäpä tuo jos oikein yrittää. Tai sitten aikaa on tarpeeksi, mutta haluan vain itse tehdä liikaa.

Toivottavasti saan paljon kivoja lahjoja, määrä korvaa laadun eikun se taisikin olla toistepäin :p. Kaikkein mystisin lahja on Miroguzalta randomisti saatu paketti. Taidan avata sen viimeisenä, ihan vain sen takia, että haluan jännittää sitä kauiten. Tai no jännittää ja jännittää ainakin odottaa.
Pelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti