torstai 23. joulukuuta 2010

Hyvää joulua!

Huomenna on jouluaatto, vaikkei tunnukkaan yhtään siltä. Olen ollut vasta neljä päivää kotona ja ei ole ollut niin kiire kuin yleensä. Oikeastaan on jouluinen fiilis. On lahjoja, ruokaa ja kuusi ja koristeita ympäri taloa. Huomenna kuusen koristelua, suklaata, lahjoja, sauna, kävely, kaakaota ja Lumiukko.

Olen neulonut yhdet villasukat jo tälle lomaa. Ajattelin tehdä ainakin yhdet vielä. Haluasin tehdä niistä pinkki-harmaa-ruskeat raidalliset, mutta harmaa ja ruskea lanka on Päivölässä. Ehkä voin ostaa uuttakin lankaa, mutta sitten jää turhaa lankaa. Ainahan nekin saa käytettyä vaikka seuraaviin sukkiin, jotka voisin vaihteeksi sitten tehdä itselleni.

Joululoma on liian lyhyt. Vain kolme viikkoa. Ensimmäinen viikko menee jouluun, toisella ja kolmannella pitäisi lukea psykologiaa, käydä mökillä ja Raahessa ja ehkä Jz:lla. Niin ja olla kotona perheen kanssa. Melkein aika riittää...Ehkäpä tuo jos oikein yrittää. Tai sitten aikaa on tarpeeksi, mutta haluan vain itse tehdä liikaa.

Toivottavasti saan paljon kivoja lahjoja, määrä korvaa laadun eikun se taisikin olla toistepäin :p. Kaikkein mystisin lahja on Miroguzalta randomisti saatu paketti. Taidan avata sen viimeisenä, ihan vain sen takia, että haluan jännittää sitä kauiten. Tai no jännittää ja jännittää ainakin odottaa.
Pelle.

tiistai 21. joulukuuta 2010

Heimoi joulu!

Joulu on jo ihan kohta. Kävin tänään ostamassa joululahjoja perheelleni. On mukavaa olla lomalla kun ei tarvitse herätä aikaisin vaan saa nukkua pitkään ja tehdä mitä haluaa. Aamulla leivoin pullaa äitin kanssa ja hyviä tuli. Sen jälkeen lähdimmekin tosiaan kaupunkiin ja paketoimmme lahjat. Loppu illan olen vääntänyt html-koodia saadakseni PalloMerin toimimaan. Ajattelin näet ruveta pitämään myös sitä pystyssä. Mutta ei tarvitse pelätä että hylkäisin tämän blogin :). Pidän molempia pystyssä, sillä PalloMeri on ihan eri tyylinen kuin tämä.
Hauki.

sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Lomalomalomalomalomalomaloma

Kuten otsikosta voikin päätellä minulla alkoi tänään loma. Voitinko? En. Osalla kavereistani on jo loppunut koulu ja hekin ovat lomalla. Mutta kolmen viikon tauko opiskelusta on ihan hyväksi. Vaitsi että pitää lukea viisi kirjaa psykologiaa ja yksi biologiaa. Biologia ei ole niin pakollinen mutta olisi kiva uusia se. No viikkoon en ajattele mitään kouluhommia vaan keskityn jouluun ja rentoudun.
Voisi tässä kohta puoliin ruveta nukkumaan. Jäi univelkaa viime viikolta ja huomenna pitää herätä aikaisin (yhdeksän jälkeen). Alkaa haukotuttamaan ja silmät seisoo päässä. EIlen yöllä kun menin nukkumaan näin kaikkia häröjä valveunia. Onneksi en enään muista niitä.

Lisäsin Smurffien lauluja soittolistalleni jota kuuntelen aina kun koneella kuuntelen musiikkia. Ei ehkä kaikkein järkevintä mutta osa niistä on ihan hyviä ja ne on läppiä. Sekä tulee lapsuus mieleen (Ihan kuin olisin vanha mummo). Hienoa musiikkia :p.
Mannapuuro.

keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Klockan är...

Kello on 19:09. Päätä särkee ja nenä on tukossa. Minulla on kylmä ja kuuma samaan aikaan. Etten vain olisi tulossa sairaaksi... Tänään aamulla liikuntatunnilla oli koripalloa ja tuntui,että kuolen sinne. Neuolon vieläkin Ån pipoa, sillä jouduin purkamaan sen kahdesti. Ensin siitä tuli liian pieni ja sitten liian iso. Omnomnom suklaata:3...
19:27. Pitäisi kirjoittaa muistiinpanoja. En jaksaisi, joten jätän välistä. Tämä on uskonnon viimeinen essee tässä kurssissa. Jos saisin Ån ja Miroguzan ja Bulbasaurin ja HK:n ja Jiimänin (nimitykseni ihmisistä on hienoja :p) kanssa 9+ saisin 9 kurssista. En kyllä usko siihen, mutta olisi kiva saada jostain hyvä numero. Voisin neuloa lisää...
19:45 Essee pitäisi aloittaa. Miroguza miettii minun ja Ån hylkäämistä muttei hylkääkkään! Voitin...
20:14 Esseetä kirjotettu vähän matkaa...
20:26 Esseetä on kirjoitettu lisää ja kirjoitin samasta asiasta kuin HK >:|...
20:37 Neulon koska en jaksa tehdä mitään järkevää...
20:56 Neljän minuutin päästä esseen pitäisi olla valmis. Toivottavasti se on hieno ja hyvä. Nyt tunti loppui ja voisi mennä lukemaan englantia. Huomenna koe ja en osaa mitään.
Pipo.

sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Random

Pitsat tuli nyt! Omnomnom :3 Minun (ja Ån) miespitsa on ehkä paras mitä on. Siinä on kebabbia, salamia, kinkkua ja pekonia... On kahdenlaisia hyviä pitsoja, neljää erilaista juustoa tai neljää erilaista lihaa. Tietysti kaikkein paras olisi jos ottaisi molemmat ja löisi päällekkäin ja sitten söisi. Nyt olen ihan täynnä, sillä söin puolikkaan pitsan. Tänään söin myös puolikkaan subin ja yhden Arnoldsin donitsin eikun munkin.

Asiasta epäruokaan. Pelaan pasianssia. Kiinnosti paljon ja kaikkia. Pitäisi lukea Saituri. Miten olisi jos joku lukisi sen minun puolesta. Ulkona on kylmä. Pitäisi hakea laturi kaksi kerrosta ylempää. Ei jaksaisi. Edellä olevan tekstin kirjoittamisesta on kolme ja puoli tuntia. Lähdimme hakemaan laturia, mutta otimmekin vain munkin ja rahaa zeroa varten. Hetken idlattuamme lähdimme hakemaan laturia ja hypimme pingishuoneeseen. Å koodasi automaattisesti tarkistettavat tehtävät uusiksi, kuten itsekin aamupäivällä.

Voisin mennä kohta nukkumaan. Aamulla pitäisi herätä aikaisin sillä aamupalalla on pakko olla kello 8:20 -.-'. En muista milloin olisin herännyt noin aikaisin. Jo se, että pitää syödä aamulla jotain on turhaa. Sitten pitäisi vielä jotain Lucia-hoilotusta kuunnella. No ehkä kestän kerran vuodessa. Aamupalalla olisi tietysti ihan kiva käydä, mutta en jaksa aamulla syödä mitään saati sitten herätä niin aikaisin. Pitäisi varmaan ruveta menemään aina nukkumaan jo kello 00:00. Sitten ei väsyttäisi kokoajan ja pärjäisi paremmin koulussa. Se on vaan niin turhaa ja tylsää. Kaikki vapaa-aikamme on illalla (melkein) ja sitten sitä olisi vain kolme tuntia ja siitäkin osa menisi koulujuttuihin. Ehkä olen sitten vain kokoajan väsynyt, paljon helpompaa.
Nollajusa.

perjantai 10. joulukuuta 2010

Lusmulusmu

Uskonnon tunnilla. Tulin juuri Zanzista syömästä hyvää katkarapupastaa. Myöhästyimme vain pari minuuttia, joten kukaan ei edes huomannut sitä. Tällä hetkellä kuuntelen Kirpun esitystä Oriveden seurakunnasta. Itselläni, siskollani ja Bulbasaurilla on vasta melkein viimeinen. Neulon samalla myös Ålle pipoa. Vaihtelevan pinkkiä, johon tulee iso tupsu.

Otsikko tulee siitä mistö aijon kirjoittaa, lusmuista ja lusmuamisesta. Viime viikonloppuna kun oli valmennusta en jaksanut oikein olla tunneilla. Viimeisen skippasin kokonaan, koska en edes tajunnut että se alkaa. Sitten oli maanantai ja tiistai vapaata. Olen itse ollut tunneilla koko viikon. Ystäväni ovat lusmunnut melkein koko kaksi päivää. Heillä on ollut huono olo, kuumetta, pääkipeänä tai sitten ei vain ole jaksanut.
Loppujen lopuksi sillä ei ole mitään seksuaalista merkitystä. Tylsäähän vähän on vain "yksin" istua tunnilla. Mutta eihän sille mitään voi, jos on kipeänä. Se vain vähän tympii kuin muut pystyvätvain jäämään pois ja itse en pysty. Rupeaa ahdistamaan. Ihan hassua. Perjaatteessa siinä ei ole mitään järkeä. Ehkä on ihan hyvä, että käy tunneilla vaikkei aina jaksaisikaan. Oppii jotain ja pärjää paremmin koulussa.

Ajattelin rupeavani kirjoittamaan tänne useammin. Ainakin kerran viikossa, mielummin useammin.
Hiroguza.

lauantai 4. joulukuuta 2010

huoh -.-'

Istun parhaillaan matematiikan tunnilla. Kyllä tänään on lauantai... Huomennakin koulua. Oikeastaan ei kiinnostaisi istua täällä, mutta loppujen lopuksi ihan sama dataanko luokassa vai huoneessani. Valmennusviikonloput ovat mukavan rentoja. Tunnit on ihan hassusti ja vapaata on paljon enemmän.

En ole taaskaan kirjoittanut varmaan kuukauteen. Nyt on jo joulukuu ja kylmä ja talvi. Kohta pääsee oikealle lomalle mutta sitä ensin kaksi päivää itsepäisyysvapaata. Tuon kaksi päivää voisi nukkua Päivölässä. Tarvitsisi vain ruokaa ettei kuole. Jassun kyydillä vois huomenna päästä.

Kunhan joululoma koittaa voi ruveta lukemaan psykologiaa. Ja mennä käymään Raahessa ja mummolla. Olisi ihan sikahuippua jos loma alkaisi jo nyt. Mutta ehkä jaksaa odottaa sen verran. Hohhoh ompas nätti kuvaaja.
Osu!