torstai 7. lokakuuta 2010

Merimuikkunen

Kuten nimestä ehkä joku voi mahdollisesti arvata mitä tämä päivitys koskee.
Aivan oikein minun huuliharpun soittamistani.

Olen kyllä ihan huono soittamaan mutta ehkä tuota oppii jos soittaisi enemmän. Löysin netistä paljon huuliharppu tabeja. Niitä on helppo lukea, mutta en osaa vain soittaa niitä. Löysin kaikkea pokemonista lady gagaan. Nyt vain pitäisi jaksaa harjoitella paljon että saisi lähtemään puhtaan äänen ja soittamaan oikealla rytmillä. Olen vain niin laiska etten jaksa.

Ajattelin myös opetella soittamaan trumpettia ihan läpällä ja ihan vähän. Bulbasaurilla on nimittäin kyseinen soitin ja sen soittaminen ei ole kovin vaikeaa. Tai no on mutta siinä on vain kolme nappulajuttua joita voi painaa ja saa erilaisen äänen. Mutta sitten pitäisi saada eri korkuisia ääniä pelkän puhaltamistavan avulla. En taida jaksaa sitäkään kovin hyvin opetella.

Nyt pitäisi tehdä äikän lukijaelämäkertaa muttei jaksaisi. Se on ihan kuollettavan tylsää. Pitäisi myös tehdä paljon tehtäviä, mutta sekin on tylsää. Äidinkieli on vain suoraan sanottuna perseestä. Voisin mielummin katsoa Conania tai soittaa huuliharppua tai pelata robot unicorn attackia. Ehkä teen kaikkea.

Suklaaossi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti