maanantai 25. lokakuuta 2010

Laiskat possut ei osaa

Koulu on mennyt ihan päin metsää. Mutta ei sillä niin paljoa ole väliä, kaiken voi uusia. Olen päässy kaikesta läpi lukuun ottamatta kahta matikan kurssia, trigonometria ja todennäköisyyslaskenta ei oikein ole toiminut. Trigonometria käytiin silloin kun olin Kilkkeellä ja todaria en jaksanut tajuta. Laiska possu olen siis.
En ole taaskaan jaksanut soitella huuliharppua mutta jos yritätäisi kunnostautua siinäkin. Olisi nimittäin ihana osata soittaa kunnolla. Olisi monia kivoja kappaleita joihin minulla olisi tabit, mutta ei vain tule aloitettua. Pitäisi mennä jonnekkin jossa ei ole ihmisiä niin voisi harjoitella rauhassa.
Nukkumaan meneminen on ongelma. Ei halua mennä aikaisin nukkumaan sillä sitten ei ehdi tekemään mitään kivaa. Ja sitten kun ei mene aikaisin nukkumaan ei enään edes haluia mennä nukkumaan sillä ei halua herätä aamulla, koska tietää nukkuneensa liian vähän.

Kohta on partioleiri ja näkee raahelaisia partiolaisia ja ehkä muitakin sunnuntaina. Odotan ihan sikana että pääsen sinne. Sen jälkeen on Maata näkyvissä -festivaalit, joinne myös menen lauantaiksi. Kallista, mutta pakko päästä katsomaan Juha Tapiota. Sitten onkin kohta joululoma ja taas Raaheen.
Pitäisiköhän mennä nukkumaan ettei huomenna töissä ole ylipirteä ja sitten D4hilla, Hekalla ja Jörtillä menee hermot taas kerran meihin... tai no minuun. Tai sitten voisi mennä soittamaan huuliharppua pinkiponkiin. Tai jäädä dataamaan pikku Halavan kanssa pikkuranskikseen.
Vanukas.

torstai 21. lokakuuta 2010

Plööpäplää

Viime aikoina on alkanut tuntua siltä, että ihmiset eivät jaksa katsella minua enään. Kukaan ei sano mitään, mutta sen huomaa. Olen kyllä itsekkin huomannut muuttuneeni. Minua masentaa ja vituttaa, melkein koko ajan. Tälläkin hetkellä fiilis on sellainen etten jaksaisi olla päivölässä. Koulu menee huonosti ja en opi mitään joten en osaa mitään. Voisin vaihtaa ammattikoulun autopuolelle. Tiedän myöskin sen ettei kukaan lue oikeasi blogiani. Ainakaan kukaan ei kommentoi ikinä mitään. Tuntuu siltä ettei kukaan tarvitse minua vaikka tiedän ettei se ole totta. On kuitenkin raskasta olla poissa tärkeimpien ystävien läheltä. En ole nähnyt ketään oikeista ystävistäni moneen kuukauteen. Mesessä ja facebookissa voi vaihtaa kuulumissia mutta se ei ole sama asia. En tunne ketään Tampereelta joten vapaaviikonloppuni olen vain perheen kanssa tai nukun. Vanhempiakaan ei nää kuin joka toinen viikonloppu. Minusta ei tunnu yhtään siltä että olisin 16. Voisin ihan hyvin olla 13. Olen yhtä "pieni" kuin silloinkin. En osaa yhtään sen enempää kuin silloinkaan. Tuntuu etten ole kasvanut siitä yhtään. Ja silti asun poissa kotoa. Onhan täällä paljon porukkaa mutta en silti ole oikein sisäistänyt etten asu Raahessa ja että tämä on oikeaa koulua eikä mikään leiri.
En osaa itkeä joka on ärsyttävää. On sellainen fiilis että olisi mukava mennä nurkkaan itkemään. Mutta en saisi itkettyä. Haluaisin myös kysyä ihmisiltä mikseivät sano suoraan kun vitutan heitä. Voisin ihan hyvin mennä muualle ei se haittaisi minua. Tiedän myös etteivät he lue tätä joten tästä ei ole mitään hyötyä. Tänään pitäisi jaksaa vielä biologian tunti joka alkaa näillä minuuteilla. Taidan sittenkin vain mennä joulun jälkeen tavalliseen lukioon. Olen paska.
Apina.

torstai 7. lokakuuta 2010

Merimuikkunen

Kuten nimestä ehkä joku voi mahdollisesti arvata mitä tämä päivitys koskee.
Aivan oikein minun huuliharpun soittamistani.

Olen kyllä ihan huono soittamaan mutta ehkä tuota oppii jos soittaisi enemmän. Löysin netistä paljon huuliharppu tabeja. Niitä on helppo lukea, mutta en osaa vain soittaa niitä. Löysin kaikkea pokemonista lady gagaan. Nyt vain pitäisi jaksaa harjoitella paljon että saisi lähtemään puhtaan äänen ja soittamaan oikealla rytmillä. Olen vain niin laiska etten jaksa.

Ajattelin myös opetella soittamaan trumpettia ihan läpällä ja ihan vähän. Bulbasaurilla on nimittäin kyseinen soitin ja sen soittaminen ei ole kovin vaikeaa. Tai no on mutta siinä on vain kolme nappulajuttua joita voi painaa ja saa erilaisen äänen. Mutta sitten pitäisi saada eri korkuisia ääniä pelkän puhaltamistavan avulla. En taida jaksaa sitäkään kovin hyvin opetella.

Nyt pitäisi tehdä äikän lukijaelämäkertaa muttei jaksaisi. Se on ihan kuollettavan tylsää. Pitäisi myös tehdä paljon tehtäviä, mutta sekin on tylsää. Äidinkieli on vain suoraan sanottuna perseestä. Voisin mielummin katsoa Conania tai soittaa huuliharppua tai pelata robot unicorn attackia. Ehkä teen kaikkea.

Suklaaossi.

perjantai 1. lokakuuta 2010

Pii

Aamun fysiikan tunnilla oli tylsää joten opiskelin piin deesimaaleja ulkoa :D Osaan nyt kuusikymmentä ja aion opetella lisää.

Tässä teille pii kuudenkymmenen desimaalin tarkkuudella:
3,141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944