maanantai 14. marraskuuta 2011

Kiirettä pitää

Tein päätöksen, että kirjoitan tähän blogiin vähintään kerran kuukaudessa. Näin voin yllättää itseni kirjoittamalla useammin.

Ylioppilaskirjoitusten jälkeinen aika on ollut kiireisempää kuin aika ennen niitä. Ei kyllä olisi uskonut. Viksun tekeminen on pahasti kesken ja deadline on jo kahden viikon päästä. Viikonloppuna pitäisi kertoa siitä suurelle joukolle vanhoja päivöliinejä. Pitää siis tehdä sitä kaikki yöt. Kunhan se on ohi niin voisi vihdoin oikeasti alkaa rennompi osuus tätä vuotta. Vaikkakin seuraava vapaapäivä, joka osuu viikonlopulle on jouluaatto.

Kohta on joulukuu ja sitten alkaa joulukalenteri! Päivölässä meillä on joulusukka, eli kaikki siihen osallistuvat laittavat tiettynä päivänä kaikkien muiden sukkiin jonkun pienen lahjan. Taidan ostaa jonkin toisenkin joulukalenterin, koska ne ovat kivoja. Tykkään muutenkin joulusta hyvin paljon. Joulussa kaikki on kivaa ja saa tehdä kaikkia koristeita, ruokia ja lahjoja.
Eilen oli isänpäivä ja teimme Hello Kitty joulukoristeita. Niistä lisää toisessa blogissani jossain vaiheessa.

Nyt pitäisi jaksaa yhteiskuntaopin opiskelua ja neulomista. Olen neulonut hyvin paljon viime aikoina. Se on vaan niin kivaa ja helppoa.

Karisma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti