sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Kohta se on ohi

Vää enään viikko tätä lukukautta jälellä. Oikeestaan on kivaa, että alkaa loma, mutta koulussakin on kivaa. No viikon lomailtua voi jo palata, sillä kesätyöt alkaa ja on helpointa käydä siellä Päivölästä. Ennen sitä ehtii kuitenkin olla isosiskoni ylioppilasjuhlat ja ajattelin mennä käymään myös kaverini juhlissa. Raaheen ajattelin mennä siskoni kummien kyydillä heti sunnuntaina. Ensin mummolaan ja sitten kavereita katsomaan.

Tämä vuosi on kulunut kauhean nopeaa. Ihan vasta oli ensimmäinen kesäviikko ja olin ihan hukassa täällä Päivölänmäellä. Vuoden päästä olen jo ylioppilas ja suuntaamassa kohti yliopistoa. Vuosi kuluu luultavasti yhtä nopeaa kuin tämäkin, jos ei nopeammin.

Oikeasti minun pitäisi olla tekemässä jotain perusopintojen harjoitustyötä, mutta päätin etten tee yhtään viscos kurssia enään. En jaksa käyttää aikaani niihin koska en kuitenkaan saa niistä mitään järkevää aikaan. Voisin muuten vain koodailla jotain aikani kuluksi... Jos jaksan.

Voisin pääivittää taas vaihteeksi blogini ulkoasua. Tämä tumma on kiva, mutta nyt on kevät tai oikeastaan kesä jo, niin ajattelin värikkäämpää tai edes jotenkin raikkaampaa ulkoasua. Voisin ottaa gimpin tai photoshopin avukseni ja ruveta miettimään.
Tissivyö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti