sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Kohta se on ohi

Vää enään viikko tätä lukukautta jälellä. Oikeestaan on kivaa, että alkaa loma, mutta koulussakin on kivaa. No viikon lomailtua voi jo palata, sillä kesätyöt alkaa ja on helpointa käydä siellä Päivölästä. Ennen sitä ehtii kuitenkin olla isosiskoni ylioppilasjuhlat ja ajattelin mennä käymään myös kaverini juhlissa. Raaheen ajattelin mennä siskoni kummien kyydillä heti sunnuntaina. Ensin mummolaan ja sitten kavereita katsomaan.

Tämä vuosi on kulunut kauhean nopeaa. Ihan vasta oli ensimmäinen kesäviikko ja olin ihan hukassa täällä Päivölänmäellä. Vuoden päästä olen jo ylioppilas ja suuntaamassa kohti yliopistoa. Vuosi kuluu luultavasti yhtä nopeaa kuin tämäkin, jos ei nopeammin.

Oikeasti minun pitäisi olla tekemässä jotain perusopintojen harjoitustyötä, mutta päätin etten tee yhtään viscos kurssia enään. En jaksa käyttää aikaani niihin koska en kuitenkaan saa niistä mitään järkevää aikaan. Voisin muuten vain koodailla jotain aikani kuluksi... Jos jaksan.

Voisin pääivittää taas vaihteeksi blogini ulkoasua. Tämä tumma on kiva, mutta nyt on kevät tai oikeastaan kesä jo, niin ajattelin värikkäämpää tai edes jotenkin raikkaampaa ulkoasua. Voisin ottaa gimpin tai photoshopin avukseni ja ruveta miettimään.
Tissivyö.

tiistai 17. toukokuuta 2011

Kevät vai kesä?

Se onkin hyvä kysymys... On jo lämmintäm mutta silti aina välilläon taas kylmä ja sateinen sää. Sade ei kyllä haittaa, sillä se on kiva. Vajaat kolme viikkoa koulua ja sen jälkeen kesäloma! Kesällä luvassa kesätöitä, mökkiä, Raahe festarit, Rantajatsit, Assemblyt, Tamoeretta ja Raahea.

Minulla on elämäni ensimmäinen reikä hampaassa. Ei ehkä mikään hienoin kehuttava asia, mutta kuitenkin. Muutenkin minulle on juuri aloitettu oikomishoito... Kyllä olen 16 ja minulle aloitetaan oikomishoito. Maitohampaitakin on vielä pari. Hammaslääkäri on hieno ja turha yhtä aikaa.

Pitäisi jaksaa ottaa kuva itsestä, koska hiusten väri on taas muuttunut. Ei vain ole inspistä. Ehkä huomenna tai ylihuomenna tai yliylihuomenna tai sitä seuraavana päivänä tai sitä seuraavana... Kuvaaminen on vain työlästä, koska pitäisi näyttää ihmiseltä. No ehkä joku päivä.

Huomenna on ruotsin koe, joten pitäisi jaksaa lukea. Ehkä illalla.
Lindt.

keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Aitäh.

Huomenna Tarttoon! Olen jo nyt ihan matkafiiliksissä Kiwpun kanssa, koska pakkaillaan. Tartossa pitäisi olla joku kiva kenkäkauppa jonka voisi käydä katsastamassa...

Alkuviikko on kulunut ruotsin ja kemian merkeissä suurimmaksi osaksi. Viime viikolla oli ihana kymmenen päivän pääsiäisloma, joten ei tullut päiviteltyä. Lomalla olin kotona, kävin Porissa katsomassa Lüttä-täitä ja vappu meni lähinnä pikkusiskon ja hänen kavereidensa kanssa.

Kohta alkaa kesäloma. Sitten on kesätöitä melkeen koko kesä, mutta eipä paljon haittaa, kun rahaa tulee. Sitten on varaa lähteä Raaheen Raahe festareille ja Rantajatseille ja kaikkialle. (Raahe festareilla on Putro ja Harmaja! Omnomnomnomnom...)

Löysin juuri kynsilakkani Kiwpun sängyn alta. Mielenkiintoista. Se taisi jäädä sinne maanantaina kun lakkasin kynsiäni.
Huomenna tosiaan Tartto, joten ensi viikolla nähdään ja pitää yrittää muistaa ettei nettiä parane Viron puolella ollenkaan käyttää puhelimella... TUSKAAA!
Maasikamoosika.