torstai 10. maaliskuuta 2011

Kirjoitukset ÄÄÄÄK!

Kirjoitukset lähenee, niihin on enään vajaa viikko! Yksi kirja (kurssi) lukematta kokonaan ja lauantaina olisi prelit (siis harjoitusversio kirjoituksista). Tänään iltatunnilla on biologian koe sotkemassa kaikkea psykologian lukemista. Kuten voittekin päätellä kirjoituksiin lukeminen vie kaiken aikani tällä hetkellä, joten en teitä ehdi viihdyttämään...

Ennen kirjoituksia pitäisi tosiaan ehtiä vielä lukea paljon. Suunnitelmanani on lukea tänään ja huomenna se viimeinen kirja ja sitten viikonloppuna kirjoitella muistiinpanoja mitä ehdin. Maanantain ja tiistain pyhitän kertaamiselle ja keskiviikkona kirjoittamaan ja sitten ne ovatkin ohi. Ainiin huomenna menemme psykologian opettajan tentattaviksi. Saa nähdä osaako sitä enään mitään alkukursseista, jotka luki joskus joululomalla. Tuskin, mutta kertaamalla sitten.
Tämänkin ajan voisi käyttää hyödyllisesti lukemalla biologiaa koetta varten, mutta kun luki jo pari tuntia niin aikomus pitää pieni tauko.

Tiistaina pitää myös miettiä kaikki ylppäri eväät... Pitsaa, mehua, suklaata, ruisleipää, limsaa, keksiä, pähkinöitä, karkkia jne. Pitää katsoa mitä kaikkea sitä tulee ostettua ja mukaan otettua. Kaikki pitää pakata läpinäkyviin pusseihin/rasioihin, missään ei saa lukea mitään, ei saa rapista, kilistä, kolista, haista eikä syömisestä saa lähteä suurta ääntä. Vaatteissakaan ei saa lukea mitään, puhelinta saliin ei saa viedä eikä ympärille sitten vilkuilla.

En tiedä miten selviän kirjoituksista. Eväitä on pakko olla paljon, että jaksan sen kolme tuntia istua siellä ainakin. Toisaalta jos tehtävät vie paljon aikaa niin sitten ei tule ongelmaa. Vaitsi siinä vaiheessa kun ei ole mitään hajua mitä kirjoittaa ja normaalisti katsoisi kello ja hieman ympärilleen. Ei niin ei saa tehdä joten sitten tyydytään vaihtoehtoon kaksi joka on syöminen.

Ainiin ostin perjantaina vihdoin sellaisen konadin. Siis sellaisen jolla leimataan kynsiin kuvioita. Pitää ehtiä lakata kynnet uusiksi ennen kirjoituksia niin menee nekin paremmin kun ei ruveta ketuttamaan rumat kynnet.
PING!

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva ja rauhallinen ulkoasu täällä! :)

    VastaaPoista
  2. Voi kamala mitä sääntöjä kirjotuksiin on! O.o Ehkä voisit lakkaila kyntesi sitten siellä paikan päällä jos aika käy pitkäksi? ;)

    http://www.daisyducksstyle.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. no ei siellä loppujen lopuks ollu niin tarkkaa mutta kynnet lakkasin kyllä uusiks :D Alkohan nuo muutenki olla jo aika kuluneet

    VastaaPoista