sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Ich habe keine Angst.

Kirjoitukset on ohi ja kevät on alkanut! Nyt tulee olemaan tylsät seuraavat kaksi viikkoa. Meillä on vain fysiikkaa Äidinkieltä, englantia ja historiaa. Ensi kouluviikonloppuna on onneksi kuvaamataitoa, opettaja on vain ärsyttävä. Kohta on pääsiäislomakin ja sitten pääsen Poriin kaverilleni.

Olen huomannut etten ole enään sama Mewii kuin vuosi sitten tähän aikaan. Silloin olin iloinen, positiivinen ja innostuin asioista. Jaksoin aina välillä panostaa ulkonäkööni, olin kaikken kanssa hyvissä väleissä, minulla oli paljon harrastuksia ja kavereita. Sekoilin kavereitteni kanssa, ja keskityin semisti kouluunkin. En ollut vihainen tai valittanut turhasta.
Nykyään olen tylsempi. Itken huomattavasti enemmän, valitan, mökötän ja suutun. En ole kokoajan iloinen ja en jaksa tehdä mitään. En saa yhtään mitään aikaiseksi. Olen epävarma itsestäni, tekemisistäni ja ajatuksistani.

Välillä aina ajattelen, että kaikki olisi samanlaista jos asuisin vielä Raahessa. Mutta toisaalta kun ajattelee realistisesti, sekään ei olisi samanlaista. Kavereilla on omat uudet juttunsa, osa on muuttanut pois ja vanhat harrastukset ei välttämättä kiinnostaisi. Välillä nykyään tulee helposti sellainen fiilis ettei ketään kiinnosta mitä teen ja missä olen.

Ehkä minun pitäisi ottaa itseäni niskasta kiinni ja ryhdistäytyä. Mutta sekään ei loppujen lopuksi onnistu ennenkuin ensi vuonna sillä silloin saan oman huoneen. Nyt minulla ei ole kivitalossa edes omaa sänkyä.

Tässä sen taas näkee. Valitan turhista asioista joista ei tarvitsisi puhua. Nyt olisi vielä mahdollista painaa ctrl+a delete ja kaikki katoasi. Toisaalta sillä ei ole väliä.
Pannupizza.

torstai 10. maaliskuuta 2011

Kirjoitukset ÄÄÄÄK!

Kirjoitukset lähenee, niihin on enään vajaa viikko! Yksi kirja (kurssi) lukematta kokonaan ja lauantaina olisi prelit (siis harjoitusversio kirjoituksista). Tänään iltatunnilla on biologian koe sotkemassa kaikkea psykologian lukemista. Kuten voittekin päätellä kirjoituksiin lukeminen vie kaiken aikani tällä hetkellä, joten en teitä ehdi viihdyttämään...

Ennen kirjoituksia pitäisi tosiaan ehtiä vielä lukea paljon. Suunnitelmanani on lukea tänään ja huomenna se viimeinen kirja ja sitten viikonloppuna kirjoitella muistiinpanoja mitä ehdin. Maanantain ja tiistain pyhitän kertaamiselle ja keskiviikkona kirjoittamaan ja sitten ne ovatkin ohi. Ainiin huomenna menemme psykologian opettajan tentattaviksi. Saa nähdä osaako sitä enään mitään alkukursseista, jotka luki joskus joululomalla. Tuskin, mutta kertaamalla sitten.
Tämänkin ajan voisi käyttää hyödyllisesti lukemalla biologiaa koetta varten, mutta kun luki jo pari tuntia niin aikomus pitää pieni tauko.

Tiistaina pitää myös miettiä kaikki ylppäri eväät... Pitsaa, mehua, suklaata, ruisleipää, limsaa, keksiä, pähkinöitä, karkkia jne. Pitää katsoa mitä kaikkea sitä tulee ostettua ja mukaan otettua. Kaikki pitää pakata läpinäkyviin pusseihin/rasioihin, missään ei saa lukea mitään, ei saa rapista, kilistä, kolista, haista eikä syömisestä saa lähteä suurta ääntä. Vaatteissakaan ei saa lukea mitään, puhelinta saliin ei saa viedä eikä ympärille sitten vilkuilla.

En tiedä miten selviän kirjoituksista. Eväitä on pakko olla paljon, että jaksan sen kolme tuntia istua siellä ainakin. Toisaalta jos tehtävät vie paljon aikaa niin sitten ei tule ongelmaa. Vaitsi siinä vaiheessa kun ei ole mitään hajua mitä kirjoittaa ja normaalisti katsoisi kello ja hieman ympärilleen. Ei niin ei saa tehdä joten sitten tyydytään vaihtoehtoon kaksi joka on syöminen.

Ainiin ostin perjantaina vihdoin sellaisen konadin. Siis sellaisen jolla leimataan kynsiin kuvioita. Pitää ehtiä lakata kynnet uusiksi ennen kirjoituksia niin menee nekin paremmin kun ei ruveta ketuttamaan rumat kynnet.
PING!

keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

kuume nam.

Kuten otsikko kertoo, olin kuumeessa kaksi edeltävää päivää. Nytten ei ole kuin yskä jäljellä. No sain luettua pitkästä aikaa _hyviä_ kirjoja... Siis jotain muuta kuin psykologiaa. Psykologian lukeminen olisi ollut kannattavampaa sillä kirjoitukset lähestyvät uhkaavasti. Viikonloppuna ei sitten muuta tehdä. Perjantaina on kyllä suunnitelmana mennä Kiwpun ja mahdollisesti Possumin ja Nypsyn kanssa syömään ben&jerry'siä.
Voisin ruveta taasen lukemaan Rebekka-sarjan neljättä kirjaa ja odotella että saisin sen uusimman... Peltolenkki ei tainnutkaan olla kovin hyvä idea sillä nytten on kylmä. Äh en minä tästä enää kipeämmäksi tule.
Aika pelottavaa muuten nukkua 717 ensimmäistä kertaa ihan yksin. Kaurakeksi tuli influessaan (?) ja lähti kotia sairastamaan. No ehkä osaan jo 16-vuotiaana nukkua yksin... Vaikkei sitä kyllä ikinä tiedä mitä tapahtuu.
Burana.