sunnuntai 29. elokuuta 2010

Vätystää.

On taas tullut nukuttua vähän turhan vähän. Yhtenä "iltana" menin nukkumaan kuudelta ja herätys on tosiaan aina kahdeksan ja yhdeksän välillä. Sitten kun menimme aikaisin nukkumaan nii totta kai J:llä soi puhelin. Sen jälkeen toinen J laittaa minulle viestin. Onneksi laitoin puhelimen pois päältä sillä M laittoi viestin kello 00.03.

Eilen tuli koodattua aamusta iltaan. Illalla menimme käymään Toijala Cityssä Manalassa. Siellä oli aika kamalaa. Ihmiset lauloivat karaoke. Mikään ei ole kamalampaa kuin se, että joku laulaa ihan turhan takia. Tykkään itsekin kyllä laulaa singstaria, mutta se onkin peli. No löysimme angstinurkan ja menimme sinne. Sen jälkeen menimme abc-asemalle palauttamaan poikien 132 cola-tölkkiä ja muuta randomit pullot ja tölkit. Sitten menimme nukkumaan :).

Tälläkin hetkellä koodaus olisi suotavampaa kuin blogiin kirjoittaminen. Mutta sain jo hienon englannin sanoja kyselevän ohjelmani valmiiksi. Sitten vain niitä sanoja opettelemaan. Tänään on sunnuntai ja viiden päivän päästä kotia ja mökille. Raaheen tulosta ei ole vielä tietoa. Vaitsi että olen menossa syysleirille marraskuussa.

Jännää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti