sunnuntai 29. elokuuta 2010

Vätystää.

On taas tullut nukuttua vähän turhan vähän. Yhtenä "iltana" menin nukkumaan kuudelta ja herätys on tosiaan aina kahdeksan ja yhdeksän välillä. Sitten kun menimme aikaisin nukkumaan nii totta kai J:llä soi puhelin. Sen jälkeen toinen J laittaa minulle viestin. Onneksi laitoin puhelimen pois päältä sillä M laittoi viestin kello 00.03.

Eilen tuli koodattua aamusta iltaan. Illalla menimme käymään Toijala Cityssä Manalassa. Siellä oli aika kamalaa. Ihmiset lauloivat karaoke. Mikään ei ole kamalampaa kuin se, että joku laulaa ihan turhan takia. Tykkään itsekin kyllä laulaa singstaria, mutta se onkin peli. No löysimme angstinurkan ja menimme sinne. Sen jälkeen menimme abc-asemalle palauttamaan poikien 132 cola-tölkkiä ja muuta randomit pullot ja tölkit. Sitten menimme nukkumaan :).

Tälläkin hetkellä koodaus olisi suotavampaa kuin blogiin kirjoittaminen. Mutta sain jo hienon englannin sanoja kyselevän ohjelmani valmiiksi. Sitten vain niitä sanoja opettelemaan. Tänään on sunnuntai ja viiden päivän päästä kotia ja mökille. Raaheen tulosta ei ole vielä tietoa. Vaitsi että olen menossa syysleirille marraskuussa.

Jännää.

keskiviikko 25. elokuuta 2010

Sweet 16

Tänään täytin 16. Nyt en siis ole enään sakkolihaa ja voin mennä harrastamaan seksiä ihanien täysi-ikäisten miesten kanssa eikä se ole laitonta. En oikeasti. Selkäni on kipeä ja viime yönä nukuin vajaat kolme tuntia. No jos menisi ajoissa nukkumaan. Ja täällä ajoissa on ennen kahtatoista. Tänään on luvassa vielä pyjamapartyt. Eli mässätään ja nauretaan. Sitten kello tulee kaksitoista ja kaikki sammuu.

Nyt olen virallisesti (ehkä) muuttanut. Asun nykyään Tampereella. Pelottavaa. Raaheen jäi ihania muistoja, ihania ihmisiä ja ihana talo. Ehkä sitä vuoden päästä on jo tottunut siihen. Päivitykseni ovat nykyään ihan sika lyhyitä ja niitä tulee harvoin. Anteeksi. Elämäni on vain tylsä ja minulla ei ole aikaa.

torstai 19. elokuuta 2010

Hupsis tupsis pimpeli pompeli

Miten olen voinut unohtaa koko blogin? On ollut liikaa kaikkea muuta. Kilke, Päivölä, muutto ja tulevat juhlat. Nytkin minun pitäisi viedä romua roskalavalle, imuroida, hakea verokortti, ja tehdä pitkä kauppalista. Sitten pitäisi täyttää kakku ja miettiä mitä kaikkea oikeasti syötän ihmisille huomenna. Huomenna juhliini tulee ihan sikana porukkaa. Varmaan viisikymmentä kutsuin, mutta toivottavasti kaikki ei tule. Ei sillä etten haluaisi heitä, vaan koska taloomme ei mahdu ja ruokaa ei riitä. Nyt pitäisi jatkaa siivousmuutto-operaatiota, mutta ehkä pelaa Glassez-peliä.
Olkaa kateellisia, saan paljon lahjoja. :P

maanantai 9. elokuuta 2010

Öitä!

Viimein sain aikaiseksi ruveta kirjoittamaan. Olen taas Päivölässä ja laittelen Kilke-kuvia facebookkiin. Eilrn oli ihana ukkonen. Raahessa juuri ennen lähtöäni salamoi ja satoi ihan hulluna. Tuli myös melkein viinirypäleen kokoisia rakeita. Vartin satamisen jälkeen ihmiset kahlailivat nilkkoja myöten lätäköissä. Rakastan sadetta! Sateen jälkeen ilma on raikas ja tuoksuu hyvälle. Ei ole enään hiostavaa eikä kamalan kuuma. Tykkään myös auringosta ja helteestä. Ja lumi sateesta ja pakkasista. Olen kaikki ruokainen ilmojen suhteen mutten ruuan.

Eilen oli juna mukavasti myöhässä. Kiitos ukkosen. Jouduimme odottelemaan aluksi vaikka kuinka kauan ja sitten matelimme eteenpäin. No emme olleet kuin kaksi tuntia ja kaksikymmentä minuuttia myöhässä. Nyt minun pitäisi nukkua koska en ole nukkunut kunnolla tarpeeksi moneen viikkoon. Tulipas lyhyesti kirjoitettua mutta ihan sama.