keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Hengissä

Hmm hmm 4 kuukauden tauko. Sehän on vain kolmasosa vuodesta. Olen kuitenkin hengissä ylioppilaskirjoituksista ja kesätöistä huolimatta. En tiedä mistä tauko johtui enkä aijo sitä kummemmin selitelläkään.

Kirjoitukset olivat ja menivät. Aijon mennä uusimaan varmaan kaikki kolme ainetta, jotka kirjoitin. Tyhmää sinänsä. Nyt vuorossa on tutkielmaa, reaaleja ja englantia. Ainiin ja datatähteenkin pitäsi jaksaa koodata. Tutkielma on edennyt hitaasti, mutta ehkä tämä tästä. Pitäisi saada perjantaihin mennessä paljon tekstiä, jotta voin karata isosiskoni ja hänen poikaystävänsä tupaantuliaisiin...

Tällä hetkellä opiskelen maantietoa. Uuni voisi olla kohta kuuma, jotta voisin paistaa pakastepullaa. Minulla on nälkä ja pulla on hyvää. Huomenna ajattelin leipoa viinereitä, vaniliaviinereitä. Toivottavasti niistä tulee hyviä. Leipominen on kivaa. Ajattelin ruveta leipomaan enemmänkin. Kaverini ainakin tykkäävät ideasta, sillä heillehän ne ylimääräiset menee.

Ajattelin ruveta pitämään myös toista blogia. Se tulee kertomaan käsitöistäni, meikkileikeistäni, leipomuksistani, kynsistäni ja kaikesta muusta vastaavasta. (Itse asuassa loin sen jo ja se löytyy täältä.

Korvapuusti.