lauantai 19. helmikuuta 2011

Vätystää

Päätin vaihtaa lompakkoa ja nyt siirtelen vanhoja kuitteja lompakosta toiseen. Kylläpäs minä olen viisas. Oikeasti pitäisi olla lukemassa psykologiaa, muutei oikein huvittaisi ja väsyttääkin kaiken lisäksi. Ehkä leikin kynsilakoilla tai siivoan. Tai luen.

Ei, ei tästä kirjoittamisesta tule mitään näin väsyneenä.
Peruna.

perjantai 18. helmikuuta 2011

Uusi ulkoasu :)

Hih päivittelinpäs tässä tylsyyteeni blogin ulkonäköä. Kai sitä nukkumaankin voisi jossain vaiheessa mennä muttei ihan vielä. Huomenna tosiaan rehtorin taloustieto tunti ja englantia. Sitten alkasi vapaaviikonloppu, mutta Päivölään ajattelin jäädä lukemaan psykologiaa (jota en muuten tänäänkään lukenu...)
Olipas lyhyt, mutta eihän minulla kyllä asiaa ollutkaan.
Pihvi.

torstai 17. helmikuuta 2011

Omnomnom

Hihii tykkään mun kynsistä. Ne on kivat. Mulla on ehkä mun lempikynsilakkaa sellasta kivaa vaaleanpunaista ja sit niissä on sellaset sydämet. Tutoriaalit löytyy täältä :My Simple Little Pleasures. Plus ne on kivan pitkät ja melkeen kaikki( yhtäkuin ei mitkään) ovat saman mittaisia.
Huomenna on perjantai ja BenJerrys olisi luvassa englannin tunnilla. Sitten ko... eikun jään Päivölään lukemaan psykologiaa. Saa nyt nähdä mitä siitä tulee, luultavasti saan luettua paljon.

Vielä pitäisi yksi fysiikan tunti jaksaa, vaikka väsyttääkin paljon. Onneksi viikonloppuna ehtii myös nukkua.
Tupla.

tiistai 15. helmikuuta 2011

Ai niin otsikko.

Tekisi mieli kirjoittaa tänne jotain kivaa. Pitäisi vain keksiä mitä se on.
Vihaan sormien napsuttelua. Olipas kiva aihe.

Biologia on aika tylsää. Ei jaksaisi keskittyä ainakaan tähän aikaan päivästä. Silti pitäisi jaksaa kuunnella. Huomenna on sentään ihan kiva päivä, kaksi tuntia fysiikkaa ja kaksi matikkaa. Olisivat vain joka toinen tunti eivätkä samat aineet putkeen. No ehkä se menettelee.
Hammasta vihloo. Pitäisi jaksaa ottaa se irti, sillä se on maitohammas. Kyllä 16+ ja maitohampaita suussa. No minkäs sille voi ettei hampaat lähde irti saati sitten kasva suoraan.

Tunti loppui. Voisi lopettaa ja lähteä metsästämään känttyä ja mennä lukemaan vaikka psykologiaa sillä kirjoitukset ovat jo neljän viikon päästä.
Sauna.

tiistai 8. helmikuuta 2011

asdfg

lololololol näppis on mitä on mutta ei parane paljoo siihen kattella... KiWppu mokoma laittanu nää aakkosjärjestykseen. siivoiltiin vessaa ja 717 ja 730b. sitten leikimme taulutusseilla ja hieno kuva menikin jo facebookkiin. taas tullu pitempi tauko kirjoittamiseen mutta on ollut kaikkea muuta. psykologiaa pitäisi paljon lukea kirjoituksia varten mutta ku on laiska possu ei oikein jaksaisi... huomenna suunnitelmissa tampereelle karkaamista ja mäkki läskeilyä. sekä tietenkin töitä ja viscoksia. ja sitä psykaa.
on se kumma kun huone näyttää paljon isommalta kun se on siisti ja se on hyvässä järjestyksessä. voisinkin lakata kynnet vielä tänään. liittyi taasen paljon aiheeseen mutta ei se mitään. nomnomnom ompas tylsää voisi mennä etsimään kaurakeksin ja kysyä millon saan syödä sen eikun milloin mennään nukkumaan. tai sitten mennä vain dataamaan tai lukemaan sitä iän ikuista psykologiaa. plaaplaa
Nalleperhe.