maanantai 8. marraskuuta 2010

Lempo

Lempo, Lempo, Lempo, Lempo. Ihana, rakas, tärkeä, mahtava ystävä. Mitäs susta kirjottais? Ai että oot ihan sekasin ja hypit alasti lipputangon ympärillä? Okei...
Kauanhan me ollaan tunnettu? Sillon joskus pienenä partiossa mut sitten oli pitkä tauko... Sitten onneksi mentiin samaan yläkouluun et taas tutustuttiin paremmin. Nyt oot ehkä mun paras ystävä parin muun lisäksi. On tullu kyl monta hyvää hetkee sun kans vielettyä. Ihan ykkösinä on ne cittarissa vietetyt päivät solan ja ben&jerry'sin kanssa. Niin ja Joona tietenki mukana. Sitten tukarileirit ja seurakunnan leirit ja yökylät ja kaikki!
Et varmaan es tajua kuinka tärkee ja rakas oot mulle ja kuinka paljon susta välitän. En osais es kuvitella elämää ilman sua! Kevät oli ehkä parasta aikaa mun elämästä. Ei ehkä ihan mut melkeen. Oli vaan niin huippua olla teijän kanssa. Ette kyl oo enään yhesä mut silti kohta on maata näkyvissä festarit ja ollaan taas koko päivä kolmestaan! Sekä ens perjantaina nähää pikaseen :).
Lempopöö oot ehkä hauskin ihminen jonka oon tavannut. Sul on ihan mieletön huumori jota ei vaan löydä samanlaista mistään! Oot myös ainut henkilö jonka kans puhun yli 10 min puhelimessa. Susta vois vaikka selittää vaikka kuinka paljon mutten ehi :D. Oon perjaatteessa tunnilla ja kohta pitäs ruveta kattoon Sex and the city 2. MUT MUISTA ET RAKASTAN SUA JA OOT TÄRKEE JA RAKAS!<3 voit soittaa mulle aina ku haluut :)
Halityyny.